Smagfuld italiensk pizza i Trøjborg Centret

.

I Trøjborg Centret serverer Pizzahytten friskbagt italiensk pizza i Århus. Se vores åbningstider og lækre menukort for

Foran dig står en friskbagt italiensk pizza, der fra første bid sender dig hele vejen til støvlelandet mod syd. Kan du vente med at smage? 

Vi kan glæde dig med, at du snart kan sætte tænderne i de kendte klassikere, som vi hver dag serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Hos Pizzahytten i Trøjborg Centret kan du både til frokost, eftermiddag eller aftensmad få smagfulde serveringer. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et lille stykke af Italien her i det kolde nord.

Velbekomme.

.

Åbningstider

Midlertidigt lukket


.

Tag turen til Italien fra første bid

Turen til Italien bliver markant kortere, når du sætter dig til rette i vores autentiske restaurant. Faktisk er rejseafstanden forkortet til én enkelt bid.

På menukortet finder du alle de kendte klassikere, som sender smagsløgene på en delikat rejse til sydens sol. Har du en favorit, du bestiller igen og igen? Selvom vi naturligvis også har moderne varianter på kortet, kan du altid finde din favorit blandt valgmulighederne.

Foretrækker du den spicy Diavolo, der er kendt for sin stærke krydring, kan du naturligvis bestille den, ligesom vi også gerne serverer den blide, afdæmpede Margherita for dig. 

Holder du af ost på din pizza? Til dig, der ikke kan få nok af den cremede smagsgiver, anbefaler vi den populære Quattro Formaggio, der kun har én topping: Ost. På den sprøde, friskbagte bund placerer vi intet mindre end fire forskellige slags oste – præcis som Mama ville gøre.

.

Friskbagte bunde med lækkert fyld

Leder du efter autentisk italiensk pizza i Århus? For os er det helt afgørende, at vi kun bruger råvarer, som har den bedste kvalitet. Grøntsagerne skal være friske, kødet saftigt og osten vellagret. Det, der kendetegner det italienske køkken, er jo netop de enkle og gode ingredienser.

Derfor overfylder vi heller ikke vores sprøde bunde med toppings, men udvælger i stedet ingredienserne, så de fremhæver hinanden både i smag, struktur og udseende. På den måde kan vi give dig en ægte italiensk smagsoplevelse, så du sendes direkte til Mamas middelhavskøkken i første bid.

.

Spis italiensk pizza i Trøjborg Centret

Du finder os i Trøjborg Centret, hvor vi med vores centrale placering er et perfekt sted at mødes, når sulten skal stilles. Dagligt trækker vi italiensk pizza ud af den store ovn og serverer for studerende, der mødes efter en forelæsning, eller forretningsfolk på vej hjem fra arbejde.

Vi er et samlingspunkt på toppen af Århus, hvor både lokale og turister lægger vejen forbi til et par hyggelige timer med god mad eller blot en hurtig servering på vejen videre. 

Vi glæder os til at åbne døren til vores madmekka for dig, uanset hvornår på dagen du har lyst til et autentisk italiensk måltid. Fra frokost står vi klar med friskbagte bunde toppet med lækkert fyld, og vi lukker først ovnlågen i, når dagen går på hæld.

.

Find din favorit på menukortet

Hos Pizzahytten er alle velkomne, og vi kan garantere, at du altid finder din favorit på kortet, hvad enten du er kødspiser eller vegetar. Kan du vente med at tage den første bid? 

Vi serverer udgaver med saftigt kød, men har du mere lyst til en vegetarisk eller vegansk variant, kan vi også lave sådan en til dig. Det samme gælder naturligvis, hvis du har allergener eller ikke tåler bestemte fødevarer.

Hos os kan du se frem til nogle hyggelige timer sammen med familien, vennerne eller kollegaerne, hvor vi garanterer, at dine smagspræferencer og ønsker til maden bliver mødt fra start til slut.

.

Du finder os på Trøjborg

På toppen af Århus finder du Trøjborg – en populær bydel i den jyske hovedstad. Området er kendt for sine hyggelige gader og gode shoppingmuligheder, hvor studerende, lokale og turister trisser rundt mellem hinanden. Bydelen emmer af liv og gode oplevelser, og det er svært ikke at forelske sig i denne kreative oase.

Du finder Pizzahytten i Trøjborg Centret, som ligger centralt i bymidten. Du skal derfor ikke langt væk for at spise lækker mad. Og når maven er fyldt, kan du snart fortsætte ud i de små gader for at udforske flere butikker, gallerier og delikatesseforretninger.

.

Alt du skal bruge

I det populære center finder du alt, hvad hjertet begærer. Det er derfor oplagt at kombinere dit besøg hos os med at udforske det store udvalg af butikker og dagligvareforretninger, som også findes her.

.

Afslut dagens oplevelser med italiensk pizza i Århus

Trøjborg er kendt og elsket for sin skønne placering tæt på skov og strand. Du bør derfor ikke snyde dig selv for at opleve den grønne bydel, der har den smukkeste udsigt over Århus og Århusbugten.

Efter en dag med mange oplevelser i området ser vi frem til at byde dig velkommen i vores autentiske restaurant. Glæd dig til at opleve den afslappede atmosfære, og læn dig blot tilbage i de behagelige stole, så serverer vi straks en friskbagt italiensk pizza for dig.

.

.