Autentisk italiensk pizza på Tapperitorvet i København

Pizzahytten serverer italiensk pizza på Tapperitorvet i Købehavn. Glæd dig til at spise ægte italiensk pizza lavet på de

Allerede fra den første bid flyver du fra Tapperitorvet i København til sydens sol. Er du klar til at komme ud på en vild smagsrejse? Vi serverer autentisk italiensk pizza lavet på de bedste råvarer i byen – præcis som italienerne gør det.

På vores menukort finder du et stort udvalg af muligheder, uanset om du søger det klassiske fyld eller de spændende variationer. Glæd dig til at besøge Pizzahytten i de hyggelige, urbane omgivelser på det spraglede Vesterbro.

Vi ser frem til at servere for dig.

.

Åbningstider

Midlertidig lukket


.

.

Spis italiensk pizza på Tapperitorvet i København

Fra vores store stenovn med den centrale placering i restauranten stiger en duft af frisklavede klassikere. Vi har fyret i ovnen længe, så temperaturen er høj nok til, at bundene bliver bagt til perfektion, uden at fyldet får for meget.

Kan du høre maven rumle? Fra frokost til aften er vi klar til at servere tynde, sprøde pizzabunde, der knaser, når du sætter tænderne i dem, og på toppen finder du selvfølgelig det lækreste fyld.

Vores centrale placering på Tapperitorvet i København gør Pizzahytten til et perfekt sted at holde en pause, hvad enten du er på sightseeing i området eller har lyst til en ægte italiensk smagsoplevelse efter arbejde.

.

Find os på det pulserende Vesterbro

Det er de urbane omgivelser, der kendetegner Vesterbro. Her strækker store gader sig gennem bybilledet, og husene ligger tæt. Mødregrupper mødes med barnevogne til kaffe på de mange caféer, og byens studerende samles i parkerne efter forelæsninger for at sludre om pensum, eksamen eller den næste bytur.

Travle forretningsfolk flyver også gennem gaderne på vej til møder eller videre på cykel for at komme fra brokvarteret til indre by. Midt i dette fantastiske mylder ligger Pizzahytten på Tapperitorvet, hvor vi danner rammen om både store og små oplevelser til glæde for lokale og turister.

.

Central placering i København

Trafikken er tæt i København, men det er kun en fordel – for det betyder, at du hurtigt kan komme fra A til B.

Har du lyst til at besøge vores autentiske restaurant, kan du snart sætte dig til bords i de hyggelige lokaler, for både busser og S-tog kører dig lige til døren. Det tager ikke lang tid at komme fra den ene ende af byen til Tapperitorvet, så du kan få stillet sulten efter italiensk mad.

.

Hop på cyklen og oplev byen

Hver dag lægger mere end 10.000 mennesker vejen forbi Tapperitorvet, der blev færdigt i 2016. Det skyldes ikke kun, at Carlsberg Station og Professionshøjskolen ligger her. Populariteten skyldes i lige så høj grad den nye supercykelsti, som fører dig gennem indre by, videre mod Vesterbro og hele vejen til Valby.

Vil du udforske storbyen og brokvartererne med de mange spændende oplevelser? Det er oplagt at tage på opdagelse i metropolen med en af de smarte bycykler. Hop på jernhesten og sæt kurs mod små gallerier, store shoppingcentrene og lokale butikker, før du slutter dagen af i de rolige omgivelser i Pizzahytten.

.

Udforsk brokvarterets særlige stemning

Vesterbro er et moderne og eftertragtet brokvarter i København, hvor både business og børnefamilier forenes. Her kan du opleve mødet mellem moderne erhvervsliv og de ældre, arkitektoniske skønheder, som området også byder på.

Dette kommer særligt til udtryk på Tapperitorvet, som er en del af Carlsberg Byen. I det skønne, urbane miljø kan du opleve, hvordan byens historie fremhæves og understøttes af nutidig arkitektur og kultur i alt fra pladser til bygninger.

Området emmer af aktivitet og liv, og på en solskinsdag er det oplagt at slå sig ned på en af bænkene for at nyde varmen. De mange grønne planter og træer, som kan ses over alt i kvarteret, er med til at skabe en særlig stemning. 

Det er ikke de kolde betonbygninger, der fylder her, men i stedet er det en naturlig og rekreativ oase, du bydes velkommen i.

.

Italiensk pizza i København

Turen fra København til Italien er lang, men heldigvis kan du hurtigt komme til det dejlige land, når du besøger os. Vi er ikke mere end en enkelt bid fra sydens sol.

Hos Pizzahytten glæder vi os til at byde dig velkommen i vores autentiske restaurant, hvad enten du lægger vejen forbi ved frokosttid, om eftermiddagen eller til aften. Sæt dig godt til rette på det livlige torv for at se på menneskemængden, der passerer forbi, mens du spiser, eller kom inden for i de atmosfærefyldte omgivelser.

.

Vi bruger kun de bedste råvarer

Vi bruger kun de bedste råvarer til vores pizzaer. Og netop derfor kan vi garantere, at du altid får en smagfuld oplevelse, når du spiser en italiensk pizza i København hos os. 

På menukortet kan du finde et stort udvalg af de klassiske varianter, hvad enten du foretrækker en udgave med ekstra ost, saftigt kød eller lækre grøntsager.

.