Få italiensk pizza på Storegade i Randers

.

Nu behøver du ikke længere drømme dig langt væk til pizzaens hjemsted for at nyde en pizza, der smager som i Italien. 

Vi har bragt de lækreste italienske pizzaer til dig lige her i Randers. På Storegade i Randers finder du Pizza Hytten, hvor vi har vores helt egne specielle sicilianske opskrifter på pizzaer, der får din mund til at løbe i vand. Men bare rolig vi har også servietter, hvis det skulle ske.

Hos os finder du alt, hvad dit bankende pizzahjerte begærer.

.

Åbningstider

Mandag
11:00 – 21:00
Tirsdag
11:00 – 21:00
Onsdag
11:00 – 21:00
Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
11:00 – 21:00

.

Oplev vaskeægte italiensk pizza i Randers

Vi lægger stor vægt på at have den helt perfekte bund, da det er hele fundamentet for en god pizza. Den skal helst ikke være for tyk – for den kan ende med at blive tør. Dog skal den heller ikke være for tynd, da den skal kunne holde på alt det lækre fyld. 

Derfor har vi ansat branchens bedste pizzabagere, der har styr på at levere de høje standarder, vi hver dag arbejder efter hos Pizza Hytten. 

Derudover har vi sørget for, at vores dej får med den tid og kærlighed, den har brug for – præcis som Mama ville gøre. 

Vi lader vores dej hvile i op til 72 timer, hvilket også er med til at give vores bunde den helt unikke smag. 

Lyder det for godt til at være sandt? Så er du mere end velkommen til at komme ned på Storegade og smage selv.

.

Udsøgt stenovnspizza sender dig til sydens sol

Vi giver os tid til at skabe de bedste smagsoplevelser for vores besøgende. Vi er derfor stolte af at kunne sige, at vores pizzaer ikke bages i regulære ovne, men derimod i stenovne. 

Dette er med til at give den dejlige, sprøde konsistens, der giver dig fornemmelsen af at være i Italien – helt uden flyturen, pakningen og alt besværet, der hører med.

.

Råvarerne er de bedste, ligesom vores pizzaer er

Nu fortæller vi vores hemmelighed bag vores udsøgte pizzaer, men del den ikke med nogen: Vi laver de bedste pizzaer, fordi vi får leveret de bedste råvarer. 

Hvordan kan råvarer være så specielle? Er de alle ikke ens? Hertil svarer vi nej. Vi har nøje udvalgt bestemte råvarer, der komplementerer og harmonerer med hinanden. På den måde får vi den udsøgte smag, vi er kendte for.

Derudover er vores leverandører nogle af de bedste – og de sørger for, at vi har de mest smagfulde tomater, den mest cremede ost og det mest saftige kød til rådighed.

.

Pizzakæde med fokus på kvalitet

Vores kvalitet taler for sig selv. Kort tid efter vi åbnede vores første restaurant i Århus, fik vi titlen som bedste pizza i Århus. Den pris hev vi igen hjem i 2021. 

Desuden fik vi i 2020 titlen som landets bedste takeaway af Bo Bedre. 

Hvis du vil have en autentisk italiensk madoplevelse og sætte tænderne i velsmagende pizzaer, så tag et smut forbi Storegade i Randers.

.

Central beliggenhed midt i Randers

Leder du efter en velsmagende italiensk pizza i Randers? 

Vi holder til centralt i Randers, så det er nemt for dig at finde os. Beliggenheden er i en aktiv del af byen, så der er livligt og hyggeligt, når du spiser hos os. 

Med vores centrale lokation i byen kræver det ikke den helt store planlægning for at komme på besøg. Det kan sagtens klares samtidig med shoppingturen i indre by eller andre ærinder. 

Vi befinder os desuden et stenkast fra vandet. Her kan du med fordel tage din bedre halvdel, dit barn eller dine forældre med og dele gode øjeblikke. 

Så har du lyst til at nyde en af vores lækre pizzaer med en god udsigt og godt selskab, er der rig mulighed for det.

.

Topservice på din pizza på Store Gade i Randers

Til vores smagfulde pizzaer har vi sammensat et team, der matcher vores høje kvalitet. 

Når du kommer på besøg hos os, finder du hurtigt ud af, at vores medarbejdere står klar med et smil på læben og gør en dyd ud at udvise den bedste service overfor vores kunder. 

De lytter nøje til dine ønsker og præferencer – hvad enten de skiller sig ud på mængden, hvis du vil sammensætte din egen pizza, eller hvis du bare vil have en variant fra menukortet. 

Kom forbi og få en oplevelse, du sent vil glemme.

.