Spis den BEDSTE italienske pizza på Sønder Alle i Århus

.

Forestil dig, hvordan duften af friskbagt pizza stiger op fra tallerkenen, som vi netop har sat foran dig. Kan du næsten dufte det? 

Heldigvis behøver du ikke kun at forestille dig duften, for Pizzahytten på Sønder Alle i Århus er klar med ægte italiensk pizza både til frokost, eftermiddag og aften.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige og autentiske restaurant, der med sin centrale placering i hjertet af Smilets By ligger perfekt, når sulten skal stilles.

Velbekomme.

.

Åbningstider

Mandag
17:00 – 20:30
Tirsdag
17:00 – 20:30
Onsdag
17:00 – 20:30
Torsdag
17:00 – 20:30
Fredag
17:00 – 20:30
Lørdag
17:00 – 20:30
Søndag
17:00 – 20:30

.

Kom til Italien i første bid

Du kan se frem til et lækkert menukort, når du besøger Pizzahytten, men vi må advare dig fra begyndelsen: Det kan være svært at vælge, hvilken italiensk pizza du skal bestille.

Har du en særlig favorit? Du finder med sikkerhed alle de kendte klassikere på kortet, hvad end du foretrækker den simple Margherita, den stærke Diavolo eller Quattro Formaggio, der udelukkende er fyldt med fire slags ost.

Når du besøger os, bliver du allerede fra første bid sendt hele vejen til Italien, for på samme måde som Mama bruger vi kun de bedste råvarer. Det er nemlig helt afgørende, at kvaliteten er i top for at skabe en autentisk smagsoplevelse.

.

Sprøde bunde og lækkert fyld

Det italienske køkken er kendt for sine gode råvarer – og spiser du pizza i landet mod syd, vil du altid opleve, at de sprøde bunde ikke er overfyldte. Her er få og gode ingredienser nøje udvalgt, men alligevel sender den enkle topping smagsløgene på en vild rejse.

Leder du efter en autentisk italiensk pizza i Århus? Så får du den samme oplevelse i vores restaurant. Vi udvælger hver enkelt topping og afstemmer den konsekvent, så smag, tekstur og udtryk forenes. Det gælder både melet til bundene, grøntsagerne, kødet og den cremede ost, vi lægger på toppen.

.

Spis italiensk pizza på Sønder Alle i Århus

Vi serverer pizza på Sønder Alle i Århus både tidligt og sent, så uanset om sulten melder sig om formiddagen, eftermiddagen eller sidst på aftenen, er der friske serveringer på menuen. Vi åbner døren til det italienske madmekka med vores friskbagte bunde og lækre fyld.

Kan du vente med at tage den første bid?

I vores restaurant kan både vegetarer og kødspisere blive mætte. Fra menukortet kan du vælge flere varianter med kød, men foretrækker du en vegetarisk udgave, kan du naturligvis også vælge det. 

Hos os er alle velkomne, hvad enten det er hele familien, som samles omkring bordet til en festlig begivenhed, eller du blot skal stille den lille sult på vej hjem fra arbejde.

.

Du finder os i centrum

Vi byder dig velkommen i vores hyggelige lokaler, som ligger centralt i byen. Er du på shopping med veninderne, eller mangler du et sted, hvor du kan mødes med forretningsforbindelser til en businessmiddag? Pizzahytten er et oplagt sted at samles omkring det gode måltid.

Dagligt besøger både lokale familier, venneflokken eller turisterne vores spisested. Snakken spreder sig stemningsfuldt mellem bordene, mens smilene breder sig i takt med, at maverne bliver mætte.

Vores gode placering midt i Århus gør det let for dig at lægge vejen forbi. Du kan både tage letbanen og bussen lige til døren, men du kan også blot komme forbi efter en dag fyldt med sightseeing og shopping i indre by. 

Vi ligger midt i centrum, så du skal ikke fragte dine tunge poser langt, hvis du trænger til en pause mellem de mange oplevelser, byen byder på.

.

Tag på opdagelse i kulturhovedstaden

Århus er en by fyldt med kulturtilbud. Fra det anerkendte kunstmuseum ARoS til de arkæologiske udgravninger, du kan fordybe dig i på Moesgaard Museum. Vil du udforske de mange muligheder? Det vrimler med spændende oplevelser, og det er ikke svært at forstå, hvorfor byen blev udnævnt til kulturhovedstad i 2017.

Her kan kunstelskeren gå op opdagelse i både moderne og ældre malerier, og på de små gallerier kan du opleve lokale kunstneres værker. 

Vil du rejse tilbage i tiden, er det oplagt at besøge Den Gamle By, der indbyder til flere timers hygge på de brostensbelagte gader. Du kan blandt andet hilse på præsten, hippien og smeden, som alle går rundt og skaber stemning i den livlige stad.

.

Tæt på strand og skov

Byen byder naturligvis på mange spændende kvarterer, som du bestemt bør opleve. Tag turen gennem det atmosfærefyldte Latinerkvarter, eller oplev moderne arkitektur på Århus Ø.

Trænger du til en pause fra bylivet, er der heldigvis ikke langt til skov og strand, for metropolen er omkranset af Danmarks smukkeste natur.

.

Slut dagen af med italiensk pizza i Århus

Efter en oplevelsesrig dag glæder vi os til at servere italiensk pizza for dig. Læn dig roligt tilbage i de behagelige stole og lad indtrykkene skylle ind over dig – så står vi for maden.

Et besøg på Pizzahytten er den perfekte måde at slutte dagen af på, og vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen

.