Få smagen af Italien i din pizza på Reberbansgade i Aalborg

.

Mellem Aalborg centrum og Vestbyen finder du en lille italiensk perle, der serverer byens bedste pizzaer. 

Det er ikke længere nødvendigt at drømme sig langt væk til Italien for at kunne få fat i den helt rigtige italienske pizza. Vi har bragt Italien til din by, så du altid kan komme forbi og få stillet din italienske sult. 

Kom forbi og find den pizza, der får din mund til at løbe i vand.

.

Åbningstider

Mandag
16:00 – 21:00
Tirsdag
16:00 – 21:00
Onsdag
16:00 – 21:00
Torsdag
16:00 – 21:00
Fredag
16:00 – 21:00
Lørdag
16:00 – 21:00
Søndag
16:00 – 21:00

.

Lækker italiensk pizza i Aalborg

Vi har valgt at placere os så tæt på dig som muligt, så det bliver hurtigt og let for dig at komme på besøg, når du har lyst til kvalitetspizza. 

Med en placering tæt på Universitetet, hospitalet og forskellige kontorbygninger er der lagt i ovnen til, at alle kan få stillet sulten med et italiensk måltid hos Pizza Hytten. 

Er du universitetsstuderende, eller har du knoklet løs på et kontor hele dagen? Så er en god frokost nødvendig, for at du kan fortsætte dagen med at yde dit bedste. Med en lækker og mættende pizza fra os kan du booste dit energiniveau og holde motivationen oppe. 

Vores pizza fra Reberbansgade i Aalborg er også oplagt, hvis du vil forkæle dig selv efter en lang arbejdsdag, eller hvis du bare føler at madlavningen virker uoverskuelig.

Lad os hjælpe dig gennem den travle hverdag.

.

Kvalitet til gode priser

En italiensk pizza af høj kvalitet – det lyder som om, at det kommer til at gøre en smule ondt i pengepungen. Men frygt ej. 

Vi har sørget for, at vores priser er billige, så de passer til enhver økonomi. 

Få stillet din sult nemt og billigt hos Pizza Hytten på Reberbansgade.

.

Pizza lavet på de bedste råvarer 

Vores kvalitet ses hele vejen igennem alle vores processer. Det vil sige, at det allerede starter ved vores landmænd og vores leverandører. 

Vores landmænd høster de bedste og mest friske grøntsager, som giver vores pizzaer den unikke smag, der adskiller os fra andre. Når vi får dem leveret, er de lige så friske, som hvis de blev dyrket ude i baghaven. 

Den cremede ost og det saftige kød, som topper vores pizzaer er også nøje udvalgt med henblik på den fineste kvalitet. Det sikrer, at vi kan give dig den allerbedste smagsoplevelse, når du vil have autentisk italiensk pizza i Aalborg.

.

Pizza på Reberbansgade i Aalborg – tilberedt som i syden

Vores unikke pizzaer tilberedes ikke i en klassisk ovn, som vi alle har derhjemme. Vi leverer  italiensk kvalitet hele vejen igennem, og derfor bager vi dem som Mama ville gøre det i den sicilianske sol. 

Pizzaerne bages i stenovne – og det giver pizzaen sin autentiske smag og den dejlige sprøde bund uden at udtørre den. 

Autenticitet er vigtigt for os. Det er hele grundlaget for, at vi kan bringe Italien til Reberbansgade i Aalborg – og til dig. 

Kom ind og oplev autenciteten på egen hånd.

.

Den perfekte bund giver den perfekte pizza

Udover at bage vores pizzaer i stenovnen gør vi noget helt særligt ved vores pizzabunde. Bunden er afgørende for at få den rette konsistens og smag frem. 

Vi lader vores dej hvile i hele tre døgn, så den optager alt den ilt, den behøver, for at få den gode smag til at træde frem. 

Tykkelsen på vores pizza er hverken for tynd eller for tyk, for tør eller for ubagt. I madlavning er der en gylden mellemvej – og det er lige dén vej, vi har fundet!

.

Vælg mellem klassiske og innovative pizzaer 

Er du til en stærk Diavola med pikant salami? Eller foretrækker du den helt klassiske Margherita, når du skal forkæle dig selv med en lækker pizza? 

Hos Pizza Hytten har vi et bredt udvalg af pizzaer med smagfuld topping. 

Spiser du ikke kød, har vi en vegansk variant med friske grøntsager og vegansk ost. Du kan også  lade fantasien råde og selv sammensætte din helt egen pizza med din yndlingstopping.

.

Blandt de bedste italienske pizzaer 

Det er ikke bare os selv, der hævder, at vi bager den bedste pizza. Vi har beviser for det. 

Vores evner til at lave pizza af høj kvalitet har kastet nogle prestigefyldte priser af sig. Heriblandt “Århus’ bedste pizza” i 2019 og 2021 og ikke mindst titlen som bedste takeaway af Bo Bedre. 

Hvis du vil se, om det passer, så kom forbi og bestil det, du finder mest interessant på menuen – så skal vores dygtige pizzabagere nok sørge for at give dig en på smagsopleveren.

Vi ses på Reberbansgade i Aalborg.

.