Palmealle i Kolding – Ægte italiensk pizza

.

Du behøver ikke at rejse til syden for at mæske dig i en ægte italiensk pizza.
Hos Pizza Hytten får du en madoplevelse, der straks tager dine smagsløg mod sydlige himmelstrøg, når du smager vores italienske pizza på Palmealle i Kolding.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores autentiske pizzabageri. Tag plads i restauranten, eller tag pizzaen med hjem foran fjernsynet.

Velbekomme!

.

Åbningstider

Mandag
Closed
Tirsdag
16:00 – 21:00
Onsdag
16:00 – 21:00
Torsdag
16:00 – 21:00
Fredag
16:00 – 21:00
Lørdag
16:00 – 21:00
Søndag
16:00 – 21:00


.

Stolte sicilianske rødder

Med 25 års erfaring fra egen pizzarestaurant i Sicilien kan du være sikker på, at vores italienske familie, der står bag Pizza Hytten, serverer pizzaer med masser af smag og autencitet. 

Familien kom til Danmark i 2019, hvor de åbnede deres første restaurant i Aarhus. Opskrifterne, som vi bruger hos restauranten på Palmealle, er de samme, som vi brugte, da vi boede i Italien. 

Pizza Hytten blev hurtig populær i Smilets By, og i dag finder du vores restauranter flere steder i landet.

.

72 timers kærlighed 

Når du vælger, hvilken pizza du skal have, overvejer du nok primært, hvilket fyld du kunne tænke dig på den. Men hvad skal du med lækkert fyld, hvis pizzabunden enten er helt tør og melet, eller tyk og blød?

Det, der får en pizza til at skille sig ud, er pizzabunden! Vi ved ikke med dig, men vi foretrækker den smagfuld, tilpas tynd og vigtigst af alt sprød. 

Hemmeligheden bag det perfekte resultat er at bage med den perfekte langtidshævede pizzadej. Vores dej får lov at ligge i tre døgn. Uden undtagelser. Hævningen tilføjer struktur til pizzabunden, og det gør smagsoplevelsen helt unik. 

Vi går langt for den perfekte pizzabund, og vi tør godt sige, at du kan smage forskel! 

.

Italiensk pizza i Kolding baseret på de bedste råvarer 

Nu sagde vi godt nok lige, at fyldet ikke er det vigtigste. Men for at få din mund til at løbe i vand, kræver det mere end bare en sprød bund. 

På vores pizzabunde tilføjer vi nøje udvalgte råvarer. Størstedelen af dem er italienske. Vi går ikke på kompromis med vores italienske opskrifter, som har været i familien i 25 år. Vi overlader ingen smagskombinationer til tilfældigheder. 

Dog ønsker vi også at møde vores kunders ønsker og behov – og de kan løbende ændre sig.  Vi tilbyder derfor et væld af vegetariske muligheder, ligesom vi også gerne laver din pizza med vegansk ost eller helt uden. 

Har du en sød tand, kan du også sætte tænderne i vores dessertpizza. Den er den perfekte afslutning på et lækkert italiensk måltid. 

.

Bagt i stenovn

Den lange hævning og de friske råvarer kan ikke alene gøre det. Det sidste element er ovnen. 

Vores pizzaer bliver bagt under åben ild i stenovn. For os at se er der ingen anden måde at bage en ægte italiensk pizza på. 

Stenovnen er med til at give den dejlige sprøde bund, som vi elsker så højt. Efterlader du altid skorperne på din pizza? Så vil du opdage, at du også har lyst til at spise dem på vores pizzaer. 

.

Autentisk italiensk pizza i Kolding 

Leder du efter en velsmagende italiensk pizza i Kolding? 

Så er du kommet til det rette sted. Hos Pizza Hytten i Palmealle serverer vi pizzaer for enhver smag. 

Melder pizza-sulten sig til frokost, eftermiddag eller aften? Så står vi klar til at lave din favoritpizza. Vi laver vores pizzaer med stor italiensk kærlighed. Derfor er der hverken pepperoni med dressing eller ananas på vores pizzaer. 

Har du nogle særlige ønsker eller allergier, siger du naturligvis til. 

.

Kvalitet er i højsædet 

Vores restaurant-kæde vokser med lynets hast takket være vores høje kvalitet og gode modtagelse blandt landets pizzaelskere. 

Kort tid efter vi åbnede i 2019 i Aarhus, fik vi prisen for bedste pizza –  og vi fik den igen i 2021. I 2020  fik vi tilmed prisen for landets bedste take-away af BoBedre. 

Vi er stolte af vores priser og arbejder hver dag på at leve op til dem. 

.

Ring og bestil din yndlingspizza nu 

Vi står klar til at byde dig velkommen på Palmealle i Kolding. 

Ring og bestil på 93 60 60 92, eller kom ned forbi restauranten og spis i vores hyggelige lokaler. 

Bemærk: Vi holder lukket om mandagen, hvor vi lader batterierne op til en travl uge i pizzaens tegn.

.