Velsmagende pizza på torvet i Horsens

.

Er du på jagt efter et pizzaria i Horsens, som serverer velsmagende pizzaer, der er en fryd for øjet og for ganen?

Hos Pizza Hytten elsker vi pizza, og vi elsker at trylle velsmagende pizzaer frem i vores køkken. Vores pizzaer er baseret på originale italienske opskrifter, og hver en bid af vores mad er en lille bid af det italienske køkken.

Spis din favoritpizza i vores restaurant, eller tag den med hjem og nyd den foran fjernsynet. 

Bestil pizza på torvet i Horsens – så tryller vi gerne i køkkenet til ære for dig.

.

Åbningstider

Mandag
16:00 – 21:00
Tirsdag
16:00 – 21:00
Onsdag
16:00 – 21:00
Torsdag
16:00 – 21:00
Fredag
16:00 – 21:00
Lørdag
16:00 – 21:00
Søndag
16:00 – 21:00

.


.

Italiensk pizza i Horsens – en bid af Italien

Måske har du allerede været i Italien og sat tænderne i en ægte italiensk pizza med autentiske råvarer? Eller måske har du stadig den oplevelse til gode?

Elsker du smagen af italiensk pizza, behøver du ikke at rejse hele vejen til Italien. Du kan nøjes med at bestille en italiensk pizza på torvet i Horsens. Vi er ikke længere end et opkald væk, og vi står klar til at lave din yndlingspizza til dig. 

Brug gerne et øjeblik på at tage et kig på vores menu og vores forskellige velsmagende pizzaer. Så tør vi godt garantere dig, at du får en skøn og autentisk smagsoplevelse, når din pizza kommer varm og friskbagt ud af vores ovn.

.

Vores pizzaopskrifter bliver i familien

Vores restaurant er et familieforetagende, der oprindeligt startede i Aarhus. Familien bag har sicilianske aner og er derfor flasket op med det italienske køkken.

Med Pizza Hytten har familien formået at bringe en bid af Italien til Danmark. Og hver enkelt pizza, der bliver langet over disken, er lavet med ægte kærlighed til det italienske køkken og de lækre råvarer, der er et must i en ægte italiensk pizza.

Bestil italiensk pizza i Horsens nu – besøg vores pizzaria eller ring og bestil fra vores menu.

.

Når du elsker at sætte tænderne i en gourmetpizza

Er du en sand pizzaelsker, kan du med sikkerhed smage forskel på kvaliteten af den pizza, du putter i munden. Én ting er de råvarer og det fyld, der er på din pizza. Noget andet er pizzabunden og dens konsistens.

En af hemmelighederne bag den velsmag, vi præsenterer dig for, er opskriften på den dej, vi anvender til samtlige af vores pizzaer. Vi vil ikke afsløre, hvilke ingredienser vi putter i, når vi bager, men vi tør godt afsløre, at vores dej ligger til hævning i 72 timer.

Mindre kan ikke gøre det, når den rette struktur og smag skal frem i vores lækre, sprøde pizzabunde.

.

Det er også ovnen, der gør det

Vores hemmelige opskrift på dej er vigtig – ingen tvivl om det. Men vi bliver også nødt til at tildele vores ovn en del af æren.

Vores pizzaer bliver ovnbagt med levende ild, og vi ved præcis, hvor mange minutter de skal have for at få den helt rette sprødhed. 

Det gælder, hvad enten du bestiller en klassisk pizza med parmaskinke og rucola, eller du er i humør til en dessertpizza belagt med cremet nutella.

Er du meget sulten, kan det være, at du skal have pizza til både hovedret og dessert? Det er aldrig en skam at bestille en pizza mere på vores pizzarestaurant!

.

Er du på jagt efter en lækker italiensk pizza i Horsens?

Så behøver du ikke at lede længere. 

Besøg vores pizzaria på torvet i Horsens, eller ring til os for at bestille en pizza. Vi langer hver dag masser af skønne pizzaer over disken, og vi tryller også gerne en eller flere frem til dig. Vores pizzaer er lavet med stor kærlighed til det italienske køkken, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af den mad, vi serverer til dig.

Heller ikke, hvis det betyder, at du skal vente to minutter ekstra på din pizza. Den tid bruger vi gerne på at få den rette velsmag frem i den pizza, du skal til at sætte tænderne i.  

Og du kan godt glæde dig!

.

Bestil pizza på torvet i Horsens nu – giv os et kald

Vi står klar til at byde dig velkommen i vores pizzaria i hjertet af Horsens (og i resten af vores pizzarier rundt omkring i de danske byer). 

Foretrækker du at ringe og bestille din pizza på forhånd, kan du også altid gøre det. Vi er nemme at få fat i, hvis du ringer os op på telefon 60 56 29 00. 

Vi glæder os til at servere lækker italiensk pizza for dig – og vi er sikre på, at du godt kan smage forskel, hvis du er en sand pizzaelsker!

.