Frisklavet italiensk pizza i Guldsmedgade i Århus

.

Duften af friskbagt pizza slynger sig ned gennem den hyggelige Guldsmedgade i Århus. Kan du høre maven rumle? Hos Pizzahytten serverer vi de frisklavede italienske specialiteter, uanset hvornår på dagen du bliver sulten.

Find en dejlig plads på stolene foran restauranten, og se bylivet passere forbi, mens du spiser. Eller læn dig tilbage ved bordet i vores atmosfærefyldte lokaler. Vi glæder os til at servere for dig.

.

Åbningstider

Mandag
16:00 – 20:30
Tirsdag
16:00 – 20:30
Onsdag
16:00 – 20:30
Torsdag
16:00 – 20:30
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
11:00 – 21:00

.

Spis italiensk pizza i Guldsmedgade i Århus

Hos Pizzahytten sætter vi de gode råvarer i centrum. Her kan du altid være sikker på, at vi kun har brugt de bedste kvaliteter, når du bestiller en af vores sprøde bunde med lækkert fyld.

Har du en favorit på menukortet? I Guldsmedgade i Århus bager vi flere slags italiensk pizza, så du har rig mulighed for at finde en variant med dit foretrukne fyld. Er du til de simple serveringer? Holder du af en spicy, stærk krydring? Eller går du efter en udgave kun med grønt?

Vi tilbyder det hele, så både kødspisere, vegetarer og veganere kan sætte sig til bords i vores hyggelige restaurant og spise et dejligt måltid mad.

.

Find os i det hyggelige Latinerkvarter

Det er ikke svært at forstå, hvor Århus kaldes Smilets By, for når du går rundt i den atmosfærefyldte by, venter mange gode oplevelser, som bringer smilet frem.

Uanset om du er på tur med venner, familie eller kollegaer, kan du afslutte dagens oplevelser i den pulserende metropol med et besøg hos Pizzahytten. Vi ligger centralt i det stemningsfyldte Latinerkvarter, hvor specialforretninger, antikbutikker og caféer er placeret side om side.

.

Et stemningsfyldt område

Der hviler en særlig stemning over Latinerkvarteret i Århus, og særligt Guldsmedgade emmer af liv. Du fornemmer straks, at byens kunstnere holder til her i området, for de mange små gallerier, spændende gavlmalerier og pop up-shops er med til at skabe en stemningsfuld ramme i kvarteret.

Søger du en autentisk oplevelse? Når du besøger byen, er det oplagt at lægge vejen forbi her. De brostensbelagte gader slynger sig sødt gennem bybilledet, og de små, pastelfarvede huse læner sig tæt op ad hinanden. 

Foran de hyggelige butikker blomstrer farverige planter i håndlavede krukker, og omkring hvert et gadehjørne bliver øjet optaget af nye ting. Det er svært ikke at forelske sig i dette charmerende kvarter.

.

Oplev Århus med de lokale

De lokale holder til i Latinerkvarteret, og både kunstnere, studerende og andre mødes dagligt til kaffe, shopping og indkøb. I kvarteret finder du et stort udbud af spændende og delikate butikker, der indbyder til, at du stopper op og kigger indenfor.

Du kan glæde dig til at gå på opdagelse i de mange tøjbutikker, og forkæle dig selv med nyt til garderoben, men det er også muligt at snuse rundt i retro- og antikbutikker for at gøre gode loppefund. 

På gallerierne udstiller både nye og garvede kunstnere, og det er bestemt muligt at få et maleri med hjem til væggen, hvis stuen skal have ny kulør. På caféerne kan du endda møde de lokale kunstnere, som hænger ud med hinanden eller blot nyder en god kop kaffe og læser dagens avis.

.

Delikatesser på menuen

I Guldsmedgade finder du et stort udvalg af delikatesseforretninger, som serverer udsøgte varer for dig. Skal du have en flaske vin med hjem til maden eller måske en særlig ost? 

Pizzahytten er placeret midt i dette madmekka, så når du efter en dag med shopping søger efter et hyggeligt sted med god mad, åbner vi døren for dig.

Hos os kan du se frem til at spise en italiensk pizza, der smager som dem, du kender fra ferien sydpå. Vi tør godt garantere, at du straks sendes hele vejen fra Århus til Italien, når du tager den første bid af vores sprøde bunde.

.

Italiensk pizza i Århus – fokus på de bedste råvarer

Det, der gør det italienske køkken til noget ganske særligt, er tilgangen til råvarerne. De simple serveringer stiller nemlig store krav til kvaliteten, for når fyldet er nøje afstemt, kan du hurtigt smage hver en nuance.

Derfor bruger vi kun de bedste råvarer, når vi bager italiensk pizza i Århus. Det gælder både melet til bundene og det fyld, vi lægger ovenpå.

.

Søde tomater og cremet ost

Tomaterne er søde, grøntsagerne friske, kødet saftigt og osten cremet. På den måde sikrer vi den bedste kombination af de smage, som vi sammensætter for at give dig en ægte italiensk smagsoplevelse.

Hos Pizzahytten i Guldsmedgade kan du både finde de klassiske italienske pizzaer – fra den elskede Margherita til den stærke Diavolo – ligesom vi også har flere andre varianter på menukortet. 

Kan du ikke få ost nok på brødet? Hvis du er vild med ost, kan vi anbefale vores populære Quattro Formaggio, der består af en frisklavet bund med intet mindre end fire forskellige slags ost på toppen.

Velbekomme og på gensyn i Århus.

.