Få ægte italiensk pizza på Frederiks Alle i Århus

.

Du behøver ikke at drømme om smagen af Italien, for vi sætter den foran dig ved næste servering. Se frem til smagen af solmodne tomater, saftigt kød og cremet ost.

Pizzahytten på Frederiks Alle i Århus åbner dørene for dig både til frokost, eftermiddag og aften, så du kan få stillet sulten efter ægte italiensk pizza. Glæd til dig at finde din favorit på menukortet, hvor både de populære klassikere og de modige, moderne udgaver kan findes.

.

Åbningstider

Mandag
Closed
Tirsdag
16:00 – 21:00
Onsdag
16:00 – 21:00
Torsdag
16:00 – 21:00
Fredag
16:00 – 21:00
Lørdag
16:00 – 21:00
Søndag
16:00 – 21:00
Frederiks Allé 135
Aarhus C, 8000

Spis italiensk pizza på Frederiks Alle i Århus

Du er ikke i tvivl om, at du er kommet til det rigtige sted, når du træder ind i vores atmosfærefyldte lokaler på Frederiks Alle. Her dufter af pizza! Kan du mærke sulten komme snigende, når du bevæger dig rundt i gaderne?

Uanset om du er på sightseeing i byen eller har brug for en lækker italiensk smagsoplevelse mellem to arbejdsmøder, glæder vi os til at byde dig velkommen med en velsmagende italiensk pizza i Århus.

.

Det lokale mødested

Vores lange åbningstider gør det muligt for dig at få fyldt den rumlende mave både tidligt og sent.

Hos os mødes de lokale både i hverdage og weekender, ligesom erhvervsfolk også inviterer forretningsforbindelser på italiensk mad efter businessmødet.

Vores lokaler favner både de store og små oplevelser, hvad enten det er hverdagens små overraskelser eller de store begivenheder, der skal fejres.

.

Du finder os i hjertet af byen

Frederiks Alle er en pulserende gade i centrum af Århus. Her folder bylivet sig ud med sine mange muligheder, og langs det hyggelige strøg afslører facaderne et væld af udbud. Vil du shoppe nyt tøj til klædeskabet eller forkæle dig selv med en lækker skønhedsbehandling, før du sætter dig til rette i vores restaurant?

Det er oplagt at tage på shopping i byen, før du besøger Pizzahytten til et afslappende måltid mad, for du finder os i hjertet af byen. Her ligger vi side om side med små caféer, spændende antikvarer og andre specialforretninger.

Der venter mange spændende oplevelser i det moderne kvarter, som i lokale munde er kendt som Frederiksbjerg.

.

Perfekt placering tæt på alting

Pizzahytten har en perfekt placering i centrum af Århus. Kommer du fra oplandet, kan du hurtigt og nemt tage bussen eller letbanen lige til døren, men det er også nemt at besøge os, hvis du shopper på Strøget.

Vores autentiske spisesteder ligger parallelt med gågaden. Når poserne er fyldt med dagens fund, ser vi frem til at åbne dørene for dig og servere dejlige, friskbagte pizzaer med sprøde bunde og lækkert fyld.

.

Oplev de mange kulturudbud i Århus

Århus er en spændende metropol, der med sit store udbud af kulturoplevelser står stærkt i Jylland. Vores restaurant på Frederiks Alle ligger tæt på kunstmuseet ARoS, der er kendt for Your Rainbow Panorama. Gennem det farvede glas får du en fabelagtig udsigt over byen, der ligger lige ud til vandet.

På Århus Ø kan du udforske den moderne arkitektur og lade dig opsluge af de imponerende byggerier Isbjerget og Lighthouse. Er du til fortidsfund og arkæologiske udgravninger, må du ikke gå glip af Moesgård Museum. Her bliver du taget med på en fantastisk tidsrejse, hvor du møder både vikinger, Grauballemanden og Neandertaleren i udstillingerne.

Der er heller ikke langt fra Pizzahytten til Den Gamle By. Det levende museum byder på hyggelige oplevelser for hele familien, og du kan både hilse på præsten, smeden og hippien, der bor i de smukke huse. Vil du selv prøve kræfter med håndværk og aktiviteter, er der løbende mulighed for at fordybe sig i fortidens metier.

.

Slut dagen af med italiensk pizza i Århus

Uanset hvordan du foretrækker at bruge tiden i Smilets By, sørger vi for at give dig den bedste afslutning på dagen. Efter de mange oplevelser og indtryk er det skønt at sætte sig til rette i en god stol, slappe af, snakke og nyde, at maden bliver serveret.

På menukortet i Århus har vi naturligvis klassisk italiensk pizza. Er din favorit en Margherita? Den populære variant med søde tomater og cremet ost står øverst på ønskesedlen hos de fleste, men vi kan også glæde dig med, at Quattro Formaggio med fire forskellige slags oste og den stærke Diavolo også er et finde på vores menukort.

Vi garanterer, at du kan få præcis den pizza, du har lyst til, når du besøger os, hvad end det er spicy fyld eller let topping, du ønsker dig.

.

Italien tur/retur på få minutter

Turen til Italien tager kun et par minutter, og du behøver ikke have pas med for at komme frem. Fra første bid bliver du sendt til sydens sol, når de velkendte smage sættes på tallerkenen. Vi glæder os til at tage dig med på en smagfuld rejse fra hjertet af Århus til Sydeuropas madmekka, når vi serverer en velbagt italiensk pizza for dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores hyggelige restaurant.

.