Spis italiensk pizza på Boulevarden i Aalborg

.

Drøm dig til Italien, når du træder ind ad døren hos os, hvor du vil opleve duften af de lækreste pizzaer. 

Pizza Hytten tilbyder ægte italiensk pizza i Aalborg – lavet på sicilianske familieopskrifter, som er mere end 25 år gamle. 

Tag et smut forbi Boulevarden og oplev smagen af Italien.

.

Åbningstider

Mandag
11:00 – 21:00
Tirsdag
11:00 – 21:00
Onsdag
11:00 – 21:00
Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
11:00 – 21:00

.

.

Få italiensk pizza i Aalborg på central beliggenhed 

Vores centrale beliggenhed giver dig gode muligheder for at nå alt det, du skal, og afslutte dagen med lidt lækkert til ganen hos os. 

Det kunne også være, at du midt på dagen har brug for en dejlig frokost – så er vi her også til at stille sulten. 

På Boulevarden i Aalborg midtby langer vi italienske pizzaer over disken, hvad end du stikker hovedet forbi til frokost, eftermiddag eller aften. For vores åbningstider er lange, så mulighederne for at besøge vores restaurant er mange.

.

Kom nemt rundt og oplev byen 

Som værende en af Danmarks største og ældste byer gemmer Aalborg på mange turistattraktioner, der er et besøg værd. 

Aalborg er den perfekte by, hvis du ønsker at opleve et rigt kulturliv. Tag din cykel eller lej en, så du kan udforske byen og alt, hvad den byder på! 

Bor du der allerede? Så leg turist i din egen by og udforsk hjørner og vejnavne, du ikke har kendt til før. Vi står i hvert fald klar med et lækkert måltid, når du vil holde en lille pause på din vej. 

Planlæg turen hjemmefra og lav et pitstop hos os, så du ikke løber tør for energi.

.

Autentisk pizza på Boulevarden i Aalborg 

Vores pizzaer er blandt Danmarks mest delikate og appetitlige pizzaer. 

Vi har leverandører, der altid står klar med de mest friske og smagfulde råvarer, så vi kan forsikre dig, at vores pizzaer er af højeste kvalitet. 

Allerede fra første bid vil du være sikker på, at vi holder på nogle helt særlige opskrifter og ingredienser. Den smeltede ost fyldt med smag, den saftige tomat og den sprøde rucola som prikken over i’et.

Løber dine tænder i vand? Så slå vejen forbi og smag en autentisk italiensk pizza i Aalborg.

.

Vi har bevis på vores pizzaer

Det er ikke uden grund, at vi garanterer dig, at vi serverer de bedste pizzaer. Faktisk har vi bevis på det.

Med få år på bagen i Danmark har vi vundet flere titler for vores italienske pizzaer. Blandt disse har vi vundet “Århus’ bedste pizza” i både 2019 og 2021, ligesom vi af Bo Bedre blev kåret som landets bedste takeaway i 2020. 

Kom forbi og få en uforglemmelig kulinarisk oplevelse.

.

Hemmeligheden ligger i vores bunde

Vi har vurderet, at en god pizzabund er afgørende for at kunne skabe den bedste pizza. Vores bunde er lavet med en masse kærlighed fra vores pizzabagere, der følger familiens opskrift. 

Bundene får lov til at hvile i tre døgn, så de kan få tid til at absorbere ilt og skabe den unikke smag, som vi er særligt kendte for. 

Vores pizzabunde bliver tilberedt i stenovne frem for en almindelig ovn. På den måde kan vi servere den lækre, sprøde bund, der er hele fundamentet for den gode smagsoplevelse.

.

Menukort med klassikere og spændende varianter 

Elsker du en spicy salami? Eller foretrækker du en enkelt pizza med saftigt skinke? Uanset hvad, så bugner vores menukort af pizzaer for enhver smag. Det gælder lige fra den krydrede og pikante Diavola til den klassiske Margherita. 

Er du frisk på at prøve noget nyt, kan du prøve en særlig kombination med kylling og kartoffel. Hvis du vil prøve en vegansk udgave, foreslår vi, at du bestiller vores Vegana Sicilians, der er spækket med friske grøntsager og en vegansk ost.  

Mulighederne er uendelige hos os – for du kan helt selv sammensætte din egen pizza med vores udvalg af lækre kvalitetsråvarer.

.

Kvalitet til overskuelige priser

På trods af at vores mad er af høj kvalitet har vi banket priserne så langt i bund, at alle kan få en bid af Italien. 

Vores priser ligger i samme prisklasse som byens øvrige pizzariaer. Forskellen hviler dog i, at vi samtidig kan sikre en høj kvalitet. 

Pizza Hytten passer altså både til direktøren og til den studerende. 

Så tag et smut forbi, hvis du ikke ønsker at tømme pengepungen for at få et godt måltid.

.