En siciliansk succes

Pizza Hytten er baseret på et pizzakoncept skabt af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien. Og det har ramt danskerne direkte i smagsløgene.

I 2019 kom Angelo og familien til Århus, hvor de åbnede deres første restaurant i Guldsmedgade. Århusianerne fandt hurtigt ud af at værdsætte kombinationen af god smag, fornuftige priser og den hyggelige sydlandske atmosfære i restauranten og i gårdhaven, og allerede få måneder efter åbningen var efterspørgslen så stor, at ovnen var for lille. En ny stenovn med levende ild blev installeret – og den kan bage op til 800 pizzaer om dagen. I øvrigt samme type ovn, som nu er i samtlige restauranter.

En siciliansk succes
En restaurant blev til flere

En restaurant blev til flere

Angelo blev hurtigt klar over, at restauranten i Guldsmedgade ikke var nok til at dække efterspørgslen fra kunderne, og i løbet af bare et års tid er en enkelt restaurant blevet til mange flere. Snart kan Pizza Hytten præsentere restauranter i Århus, Aalborg, Randers, Horsens og København.

Familien fra Sicilien med Angelo i spidsen har fundet familiemedlemmer, venner og bekendte med italiensk baggrund og/eller kærlighed til det italienske køkken, som skal drive restauranterne med opbakning fra hans team.

Du kan finde din nærmeste Pizza Hytten restaurant her.

Processen

Vores ”hemmelige” opskrift på god pizzakvalitet

Dejen

En af hemmelighederne bag vores velsmagende pizzaer er en dej, der har hævet i op til 72 timer. Hævningen tilføjer både struktur og smagsmæssig slagkraft til den pizzabund, som er hele grundlaget for smagsoplevelsen. Og den går vi ikke på kompromis med.

Dejen
Råvarer

Gode råvarer

På bunden tilføjer vi førsteklasses råvarer – primært italienske – som er nøje udvalgt af familien. Alting skal passe sammen og smagene skal supplere hinanden, men da opskrifterne er blevet brugt af familien i mere end 25 år, så er intet overladt til tilfældighederne.

Ovnen

Og så er der selvfølgelig bagningen, som foregår i en stenovn med levende ild. Sådan tilbereder man efter vores mening den bedste pizza.

Pizza Hytten Oven

Pizza Hytten er etableret i Århus i 2019

Drevet af Angelo Zirafi og hans familie fra Sicilien. Autentiske smagsoplevelser, gode råvarer og fornuftige priser kendetegner Pizza Hytten.