En siciliansk succes

Pizza Hytten er baseret på et pizzakoncept skabe af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien.

I 2019 kom familien til Aarhus, hvor de åbnede deres første restaurant i Guldsmedegade. Århusianerne var hurtige til at værdsætte kombinationen af god smag, fornuftige priser og den hyggelige sydlandske atmosfære.

En siciliansk succes
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En restaurant blev til flere

En restaurant blev til flere

Restauranten i Guldsmedegade blev hurtigt en succes og dermed blev en restaurant hurtigt til flere. Familien fra Sicilien finder hele tiden nye familiemedlemmer, venner og bekendte med en fælles kærlighed for det italienske køkken, som er med til at drive restauranterne.

Find din nærmeste Pizza Hytten restaurant her.

Processen

Vores ”hemmelige” opskrift på god pizzakvalitet

Dejen

En af hemmelighederne bag vores velsmagende pizzaer er en dej, der har hævet i op til 72 timer. Hævningen tilføjer både struktur og smagsmæssig slagkraft til den pizzabund, som er hele grundlaget for smagsoplevelsen. Og den går vi ikke på kompromis med.

Dejen
Råvarer

Gode råvarer

På bunden tilføjer vi førsteklasses råvarer – primært italienske – som er nøje udvalgt af familien. Alting skal passe sammen og smagene skal supplere hinanden, men da opskrifterne er blevet brugt af familien i mere end 25 år, så er intet overladt til tilfældighederne.

Ovnen

Og så er der selvfølgelig bagningen, som foregår i en stenovn med levende ild. Sådan tilbereder man efter vores mening den bedste pizza.

Pizza Hytten Oven

Pizza Hytten er etableret i Århus i 2019

Pizza Hytten er drevet af autentiske smagsoplevelser, gode råvarer og fornuftige priser.